• Novetats

  Paris
  Paris 2014
  Projecte Nou Comerç Cabrils
  Projecte Nou Comerç Cabrils 2014
  Chiapas. México.
  Chiapas. México. 2012 - 2013
 • MARC MUÑOZ I PANIELLO
  DISSENY GRÀFIC I FOTOGRAFÍA.

  FOTOGRAFIA · DISSENY GRÀFIC · WEB + APPLICACIONS PER SMARTPHONE I TABLETS + ANIMACIÓ DIGITAL

  PRODUCCIÓ AUDIOVISUAL · DIRECCIÓ D'ART

 • FOTOGRAFIA

  Fotografia en estudi i exterior. Fotografia Documental, fotografia de producte, fotografia de moda, retrats, events, retoc digital.

  Passió per la fotografia.

 • DISSENY GRÀFIC

  Disseny gràfic, gràfica publicitària, imatge corporativa (disseny de logotips, integració gràfica, disseny de producte, newsletter, tarjetes, segells, sobres, paper, carta, mailing, email, disseny web, disseny de banners) disseny web, optimització de contingut web (SEO), assessoria web, cursos de disseny web.

  Disseny gràfic i disseny multimèdia.

Menu


MARC MUÑOZ i PANIELLO | AMEZORIA.COM

FOTOGRAFIA DOCUMENTAL

 • Chiapas. México
 • Chiapas. México
 • Chiapas. México
 • Chiapas. México
 • Chiapas. México
 • Chiapas. México
 • Chiapas. México
 • Chiapas. México

Chiapas. México.

"Comunidad Molino Los Arcos, ubicada en Chiapas. Chiapas es uno de los estados más pobres de México y con el más alto nivel de analfabetismo, abandono escolar y trabajo infantil. Su población es mayoritariamente indígena, se organiza en comunidades y no recibe, en la mayoría de los casos, ayuda suficiente en educación, salud e infraestructura, limitando así las oportunidades de desarrollo humano. Molino Los Arcos no es la excepción.

Los niños y niñas provienen de familias con escasos recursos económicos, y la mayoría de ellos por no decir todos trabajan para ayudar a sus padres, ya sea en tareas de la casa, cuidando a sus hermanos pequeños, o en labores de cargar leña, trabajar en el campo o vender verduras en el mercado."

Carles Andrés

A San Cristobal de las Casas, Chiapas, México, hi trobem l'Escola Manuel Altamirano, dintre de la Comunitat Indígena de Molino de los Arcos.

Allà 176 nens i nenes de 3 a 12 anys estan escolaritzats. Amb l'ajuda de només 4 professors facilitats pel Govern Mexicà el català Carles Andrés, hi ha passat 4 anys aportant-hi la seva energia i coneixements en l'ensenyament realitzant un projecte internacional amb l'Associació Dinàmic Internacional de la qual ell és Fundador (www.dinamicinternacional.com).

Pot un sol home canviar el món? El que queda clar després de viure aquesta experiència és que sí, ja que el món d'aquests 176 nens ha canviat a millor. En Carles els ha brindat un espai a l'Escola on aquests infants poden esdevenir nens. El que sembla evident per a uns per a d'altres és un regal i més si contemplem que Chiapas és l'Estat més pobre de Mèxic i on trobem que el treball infantil és quelcom que es viu amb normalitat.

Juntament amb l'equip de Quetzali arribàvem a les Escoles més perdudes per les muntanyes de Chiapas, fruit dels desplaçats durant la Revolució dels anys 90. Zones on amb prou feines hi arriba l'aigua i els recursos més bàsics, ja que ni tan sols hi ha carreteres. En aquests llocs, crear una Escola és tota una odissea, però gràcies a l'esforç d'algunes famílies i de grups de col·laboradors, sovint d'origen indígena els quals ja van passar per la lluita en primera persona per poder ser escolaritzats, i l'esforç dels mestres que decideixen cada dia viatjar durant 8 hores per poder arribar a aquests nens o fins hi tot, s'instal·len als poblats durant la setmana per poder dur a terme les seves feines. Tota una lluita per donar les eines d'educació i igualtat a tots els infants.

Data
Octubre 2012 a Juny 2013

Skills
Canon 5D - Canon 60 D