• Novetats

  Paris
  Paris 2014
  Projecte Nou Comerç Cabrils
  Projecte Nou Comerç Cabrils 2014
  Chiapas. México.
  Chiapas. México. 2012 - 2013
 • MARC MUÑOZ I PANIELLO
  DISSENY GRÀFIC I FOTOGRAFÍA.

  FOTOGRAFIA · DISSENY GRÀFIC · WEB + APPLICACIONS PER SMARTPHONE I TABLETS + ANIMACIÓ DIGITAL

  PRODUCCIÓ AUDIOVISUAL · DIRECCIÓ D'ART

 • FOTOGRAFIA

  Fotografia en estudi i exterior. Fotografía Documental, fotografia de producte, fotografia de moda, retrats, events, retoc digital.

  Passió per la fotografia.

 • DISSENY GRÀFIC

  Disseny gràfic, gràfica publicitària, imatge corporativa (disseny de logotips, integració gràfica, disseny de producte, newsletter, tarjetes, segells, sobres, paper, carta, mailing, email, disseny web, disseny de banners) disseny web, optimització de contingut web (SEO), assessoria web, cursos de disseny web.

  Disseny gràfic i disseny multimèdia.

Menu


AMEZORIA.COM | MARC MUÑOZ i PANIELLO

AMEZORIA.COM

Marc Muñoz i Paniello

Amezoria, del grec clàssic sense-límits.
Productora Audiovisual que es va fundar a finals del 2007 però no va ser fins al 2008 que va assolir la seva màxima esplendor. La idea va sorgir al intentar unir professionals autònoms de diferents branques artístiques com la fotografía, el disseny i la realització audiovisual.

Marc Muñoz i Paniello i David Puig varen ser els ideòlegs i els fundadors del projecte. Ubicats entre la Vila de Gràcia i El Guinardó van obrir un espai on centralitzar la feina de despatx i edició multimèdia, ja que la major part del temps la passaven fotografiant en estudis de la ciutat de Barcelona o en exterior o duent l'equip amunt i avall al llarg de tota la península ibèrica, França i fins a Senegal. Amb una filosofia de treball de dedicació i estimació per la imatge, mai tenien un no per resposta a l'hora d'assistir fotògrafs com Joan Tomàs, Cèsar Lucadamo o Sergi Jasanada, dels quals havien après importants bases de la fotografia després d'acabar els seus estudis a l'EMAV i a l'IEFC.

Junts van fotografiar a coneguts esportistes d'èlit com Rafa Nadal, Carles Puyol, Dani Pedrosa, Almudena Cid, Marc Gasol, Gemma Mengual, David Meca o Beatriz Ferrer, així com campions paralímpics com Teresa Perales, Santiago Pesquera, Sarai Gascón o Santiago Sanz.

També celebrities, des del món de la moda com Judith Mascó o Cristina Piagiet fins a marques com MANGO. Van participar en projectes solidaris per a clients com la Fundación SOS, el Comité Paralímpic Español o La Fundació La Caixa.

Per al treball de realització audiovisual participaven en produccions amb Israel Escudero i Àlam Raja, amb qui en Marc segueix mantenint una estreta relació laboral i d'amistat. Al cap d'un temps i moltes feines en David va decidir obrir fronts a un altre continent i emigrar a l'Uruguai, fet pel qual l'equip format per aquests dos fotògrafs, es va dissoldre i va ser així com Marc Muñoz va continuar el projecte des de Barcelona, assolint la direcció d'art de la productora i reforçant-la amb l'ajuda de col·laboradors com Veronica Elena Villatoro - Assessoria i creació web i multimèdia (www.kinui.com), Àlam Raja - Realitzador (BIPOLAR FILMS - www.alamraja.com), Lynn Poh (www.lynnpoh.com) o treballant al costat de fotògrafs com Victor Cucart, compaginant-ho sempre amb la seva feina com a professor de disseny i fotografía a l'Escola de la Imatge Espai Virreina de Barcelona (www.espaivirreina.com) o a l'IESE Business School de Barcelona (www.iese.edu).

L'any 2012 en Marc arriba a la sisena avinguda de Manhattan (6 AVENUE) on comença un nou període, enfocat en la fotografia i el disseny gràfic acaba movent-se a Mèxic on s'instal·la definitivament a l'Estat de Chiapas on col·labora en projectes socials utilitzant la fotografia com a eina per recollir fons per a alguns d'aquests projectes. A l'octubre del 2013 s'instal·la a Paris, on resideix actualment i repren el projecte de dirigir amezoria.com juntament amb el productor de cinema Florian Pey.

>> about amezoria.com