• Novetats

  Paris
  Paris 2014
  Projecte Nou Comerç Cabrils
  Projecte Nou Comerç Cabrils 2014
  Chiapas. México.
  Chiapas. México. 2012 - 2013
 • MARC MUÑOZ I PANIELLO
  DISSENY GRÀFIC I FOTOGRAFÍA.

  FOTOGRAFIA · DISSENY GRÀFIC · WEB + APPLICACIONS PER SMARTPHONE I TABLETS + ANIMACIÓ DIGITAL

  PRODUCCIÓ AUDIOVISUAL · DIRECCIÓ D'ART

 • FOTOGRAFIA

  Fotografia en estudi i exterior. Fotografía Documental, fotografia de producte, fotografia de moda, retrats, events, retoc digital.

  Passió per la fotografia.

 • DISSENY GRÀFIC

  Disseny gràfic, gràfica publicitària, imatge corporativa (disseny de logotips, integració gràfica, disseny de producte, newsletter, tarjetes, segells, sobres, paper, carta, mailing, email, disseny web, disseny de banners) disseny web, optimització de contingut web (SEO), assessoria web, cursos de disseny web.

  Disseny gràfic i disseny multimèdia.

Menu


AMEZORIA.COM | MARC MUÑOZ i PANIELLO

BIO

Marc Muñoz i Paniello

Nascut el 1980 a Barcelona (Cabrils), aquest fotògraf i dissenyador gràfic, va desenvolupar el seu talent en diferents àrees artístiques, va estudiar a EINA, Escola d'Art i Disseny de Barcelona i a l'Institut d' Estudis Fotogràfics de Catalunya. En el món audiovisual s' endinsa en la producció de la mà del realitzador Àlam Raja, més tard treballa amb Israel Escudero, bcnmax.com, realitzador i productor especialitzat en Documental, i Sergi Garnica.

Al llarg de la seva carrera a fotografiat al costat de fotògrafs com Víctor Cucart (www.vivtorcucart.com), Joan Tomàs (joantomas.net), Cèsar Lucadamo (cesarlucadamo.org), Sergi Jasanada (sergijasanada.com) o David Puig (davidpuig.com). Amb aquest últim van crear la productora amezoria.com l'any 2008 i amb un jove Marc Mas, amb qui es retrobarà al 2017 a Barcelona, que haurà creat bcnmax.com amb seu a l' Eixample de Barcelona.
Després que ambdós decidissin embarcar-se en nous projectes personals, Marc Muñoz va decidir continuar el projecte d'amezoria.com i expandir-lo en l'àmbit internacional.

Després de Nova York i Asheville, es trasllada a Mèxic on finalment decideix quedar-se a Chiapas on va treballar en diversos projectes socials i va viure cercant retratar les diverses realitats socials amb la fotografia documental al llarg del continent americà.

A finals de 2013 s'instal·la a París on hi passa un any fins que decideix tornar a Barcelona, on viu actualment.

>> about amezoria.com
>> about equip